2014 Temmuz Meclis Gündemi

1- Açılış ve Yoklama

BAŞKANLIK TEKLİFLERİ
1- Yurtdışı Teknik İnceleme, Temas ve Eğitim gezisi,
2- Bütçede kurumsal kodlama yapılan birimler ile fonksiyonel sınıflandırmanın birinci düzeyleri arasında aktarma yapılması,
3- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü çalışma yönetmeliğinin yenilenmesi,
4- İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı ile müzik eğitimleri Protokolü yapmaya ilişkin Başkanlık Makamına yetki verilmesi.
5- Hizmet aracı kiralama işi ihalesinin süresi.
6- Spor Hizmet Faaliyetlerinde Üstün Başarı Gösterenlerin Ödüllendirilmesine ve Amatör Spor Kulüplerine Nakdi Yardıma Dair Yönetmelikte değişiklik yapılması.
7- Okullar Hayat Olsun protokolünde değişiklik yapılması
8- “Yeteneklisiniz” konulu yarışma ile ilgili Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol yapmaya ilişkin Belediye Başkanına yetki verilmesi.
9- “Milli ve İnsani Değerlerimiz Konulu Davranış Güzeli” konulu yarışma ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol yapmaya ilişkin Belediye Başkanına yetki verilmesi.
10- 2014-2015 Eğitim yılı içerisinde düzenlenecek yarışmalarda dereceye giren eser sahiplerine verilecek ödüller ve  belirlenecek jüri üyelerinin ücretleri,
11- Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinin 2014 yılı belirli süreli kullanımlarına ait ücret tarifeleri,
12- Sefaköy 23 pafta 11174 parselde plan değişikliği,
13- Sefaköy 12 pafta 362 parselde plan değişikliği,
14- Sefaköy Halkalı Caddesi Çevresine ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliği
15- Sefaköy Bölgesine ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliği,
16- Küçükçekmece 22 pafta 8675 parselde kat karşılığı veya hasılat paylaşımı ile inşaat yapılması için Sayın Belediye Başkanı Temel KARADENİZ’e yetki verilmesi.

KOMİSYON RAPORLARI:
1- Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan 20.04.2010 tarihli protokolde yapılan Değişikliğin kabulü ve Belediye Başkanı Sayın Temel KARADENİZ’e imzalamaya yetki verilmesi.
2- Sefaköy 23 pafta 7546 ve 3735 sayılı parsellerin bir kısmı ile 5882 sayılı parsele ilişkin 17.02.2014 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine plan askı süresi içerisinde yapılan itiraz.
3- 13.12.2013 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Küçükçekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planı’na plan askı süresi içerisinde yapılan itirazlar.
4- Halkalı 4 pafta 318 parselde plan değişikliği.