2014 Mayıs Meclis Gündemi

2- 2013 Yılı Taşınır Kesin Hesabının görüşülmesi,
3- Marmara Belediyeler Birliğine yeniden üye seçimi,
4- Meclis üyesi Belediye Başkan Yarımcılarına ücret takdiri,
5- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi 1 sayılı ihdas ve 4857 Sayılı İş Kanununa tabi V sayılı işçi ihdas cetvellerinin onaylanması.
6- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi boş kadro cetvelinin onaylanması.
7- 6360 Sayılı Kanun ile Tüzel Kişiliği sona eren İl Özel İdaresi personelinden belediyemize devredilen memur ve işçi personel,
8- Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Gençler ve Yıldızlar Bahar Kupası Kürek Yarışları, Üniversitelerarası Türkiye Kürek Şampiyonası, Küçükçekmece Durgunsu Kano Gençlik Kupası Sürat Yarışlarında dereceye girecek sporculara verilecek ödüller.
9- Belediye Başkanlığımıza bağlı kültür, sanat ve gösteri merkezlerindeki her bir etkinlik için Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ücretsiz kontenjan ayrılması,
10- Belediye Başkanlığımıza bağlı kültür, sanat ve gösteri merkezlerindeki her bir etkinlik için Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğüne ücretsiz kontenjan ayrılması,
11- Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi 2247 parselin satın alınması işleminden vazgeçilmesi,
12- 13.12.2013 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Küçükçekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planı’na plan askı süresi içerisinde yapılan itirazlar.
13- Küçükçekmece 20 pafta 7817 parselde plan değişikliği.
14- Halkalı Bölgesine ait 17.01.2014 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli uygulama imar planı plan notu değişikliğine plan askı süresi içerisinde yapılan itiraz.
15- Sefaköy 7 pafta 7126 parselde plan değişikliği.
16- Halkalı 4 pafta 318 parselde plan değişikliği.
17- Temizlik Hizmet Alımı işinin ihale süresi.
18- Özel yurt inşaatlarının yapı ruhsatı işlemleri safhasında yürürlükteki ücret tarifesinin %25’lik kısmının tahsil edilmesine yönelik 2011/32 sayılı meclis kararının iptali.