2014 Kasım Ayı Meclis Gündemi

GÜNDEM MADDELERİ :
1- Açılış ve Yoklama

BAŞKANLIK TEKLİFLERİ
1- 2015 Mali Yılı Ücret Tarifesi.
2- Kredi kullanılması ile ilgili 01.10.2014 tarih ve 201/115 sayılı Meclis kararında düzeltme yapılarak Belediye Başkanı Temel KARADENİZ’e tam yetki verilmesi.
3- Bitlis İli Adilcevaz İlçesi ile Kırklareli İli Kavaklı Beldesine ayni ve nakdi yardım yapılması.
4- İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi Yaptırma Hizmet ve Dayanışma Derneği ile kültürel, sosyal yardımlaşma ve sanatsal hizmetlerin sağlanması için protokol yapmaya Belediye Başkanına yetki verilmesi.
5- Ensar Vakfı ile “Tasavvuf Musikisi Eğitimi Verilmesi” için protokol yapmaya Belediye Başkanına yetki verilmesi.
6- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile Aile Eğitim Programına ilişkin işbirliği protokolü.
7- Küçükçekmece, Cumhuriyet Mah. İnönü Cad. 7978 parselde bulunan 5 katlı binanın 2. ve 3. katlarının kiralanarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Müdürlüğüne tahsisi.
8- Küçükçekmece 7923, 7924 ve 7925 parsellerde plan değişikliği,
9- İkitelli S.S. İmsan K.Sanayi Sitesi’nin güneyinde ve batısında düzenlenmiş olan 12.00m.’lik imar yolunun kaldırılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği,

KOMİSYON RAPORLARI:
1- Sefaköy 23 pafta 11174 parselde plan değişikliği,
2- Halkalı 5 pafta 5452 parselde plan değişikliği,
3- Küçükçekmece Merkez Bölgesine ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği,
4- Sefaköy Bölgesine ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği
5- Halkalı Bölgesine ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği,
6- İkitelli Alt Bölgeye ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı plan notu değişikliği