2014 Haziran Meclis Gündemi

GÜNDEM MADDELERİ  :
1- Açılış ve Yoklama

BAŞKANLIK TEKLİFLERİ
1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi III sayılı dolu kadro cetvelinin onaylanması.
2- Meclis üyesi Belediye Başkan Yarımcısının ücret takdiri,
3- Birim müdürlüğü ve üstü yönetici kadrolarına yapılan atamalar.
4- Suriyeli ailelerin eğitim, öğretim ve barınma gibi ihtiyaçlarının karşılanması için uygun bir bina kiralanarak Küçükçekmece Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına tahsis edilmesi için Belediye Başkanı Sayın Temel KARADENİZ’e protokol yapmaya yetki verilmesi.
5- İkitelli Mehmet Akif Mah. 247 ada 2 parselde yapılan binanın Belediye Hizmet birimi kısmının Polis Merkezi Amirliği Hizmet binası olarak kullanılmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis süresinin belirlenmesi ve tahsisi.
6- Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan 20.04.2010 tarihli protokolde yapılan değişikliğin kabulü ve Belediye Başkanı Sayın Temel KARADENİZ’e imzalamaya yetki verilmesi.
7- Sefaköy 23 pafta 7546 ve 3735 sayılı parsellerin bir kısmı ile 5882 sayılı parsele ilişkin 17.02.2014 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine plan askı süresi içerisinde yapılan itiraz.

KOMİSYON RAPORLARI:
1- Belediye Başkanlığımıza bağlı kültür, sanat ve gösteri merkezlerindeki her bir etkinlik için Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğüne ücretsiz kontenjan ayrılması,
2- Belediye Başkanlığımıza bağlı kültür, sanat ve gösteri merkezlerindeki her bir etkinlik için Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ücretsiz kontenjan ayrılması,
3- Okullar Hayat Olsun Projesi Yönetmeliğinde değişiklik yapılması,
4- 13.12.2013 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli Küçükçekmece Yenibosna Basın Aksı Revizyon Uygulama İmar Planı’na plan askı süresi içerisinde yapılan itirazlar.
5- Halkalı 4 pafta 318 parselde plan değişikliği.