PERSONELE KAMU İHALE MEVZUATI DEĞİŞİKLİĞİ EĞİTİMİ

26 Mayıs 2022

Küçükçekmece Belediyesi personelin mesleki donanımını arttırmak amacıyla kurum içi eğitimlerini sürdürüyor.

Şeffaf ve katılımcı belediyeciliği amaç haline getiren Küçükçekmece Belediyesi, personele yönelik ‘’Kamu İhale Mevzuatı ve Son Değişiklikler Eğitimi’’ düzenledi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından, Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen eğitime çok sayıda personel katılım sağladı.

İhale Mevzuatındaki son değişiklikler anlatıldı

Stratejik  Yönetim ve Araştırmalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Ateş tarafından verilen eğitimde, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu çerçevesinde; kamu kurum ve kuruluşlarının yapacakları ihalelerde uygulanan esas ve usuller, genel hükümler, ihale çeşitleri, açık ihale usulü ve mevzuattaki son değişiklikler hakkında personelin dikkat etmesi gereken konular ayrıntılı olarak anlatıldı. Ateş, eğitim sonunda personelin sorularını cevapladı.