MÜZİĞİN USTALARI KÜÇÜKÇEKMECELİLERLE BULUŞTU

12 Mayıs 2019

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında, ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Nida Ateş’i ve 3 Hisar Müzik Grubu'nu Küçükçekmecelilerle buluşturdu.

Fevzi Çakmak Meydanı’nda düzenlenen Ramazan eğlencesinde mini bir konser veren Nida Ateş, en güzel türkü ve deyişleri Küçükçekmeceli vatandaşlar için seslendirdi. ‘Demedim mi, Ey Erenler Akıl Fikir Eyleyin, Gönül Dağı’ gibi sevilen eserleri okuyan Nida Ateş, vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Etkinliğin üçüncü gününde sahne alan Hakan Dedeler, Engin Gürkey ve Erdinç Şenyaylar'dan oluşan 3 Hisar Grubu ise, Küçükçekmeceli sanatseverlere unutulmaz bir müzik akşamı yaşattı.
HALK OZANLARI RENK KATTI
Büyükler on bir ayın sultanı Ramazan’ın vazgeçilmezleri Hacivat-Karagöz, Orta Oyunu ile Ramazan’ın ruhunu yaşarken, küçükler de İllüzyon ve Ateş Gösterileri ile eğlendi. Fevzi Çakmak Meydanı’nda Halk Ozanları’na da yer veren Küçükçekmece Belediyesi, türkü severlerin gönüllerini kazandı. Farklı deyişleri seslendiren halk ozanları ise Ramazan eğlencelerine renk kattı.
“KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜRLER”
Küçükçekmece Belediyesi’nin Ramazan etkinliklerine katılan Halk Ozanı İsa İstekoğlu da “Kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz. Bize yer veren, destek olan Küçükçekmece Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Kemal Çebi’ ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.