SUZAN KARDEŞ'TEN KÜÇÜKÇEKMECE'DE 8 MART KONSERİ

11 Mart 2024

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konserinde sahne alan Suzan Kardeş, hayranlarına unutulmaz bir konser akşamı yaşattı.

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde, kadınlar salonu hınca hınç doldurarak, Suzan Kardeş’e büyük ilgi gösterdi. Sesi ve yorumuyla Balkan müziğinin sevilen ismi Kardeş’in söylediği şarkılara katılımcılar oyunlar ve halaylarla eşlik etti. 2 saat boyunca sahnede kalan Suzan Kardeş, yalnızca Balkan şarkıları değil, Türkiye’nin her yöresinden şarkılar seslendirdi. Sanatçı, konserinde sahneden inip seyircinin arasına girerek, halay ve oyunlara da eşlik etti.

3 gün boyunca kadınların sesleri yankılandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Küçükçekmece’de 3 gün boyunca kadınların sesi yankılandı. Türk ve Gürcü toplumunun sevinçlerine ve hüzünlerine eşlik eden ezgileriyle Damla, Tamara ve Yudum Şahin’den oluşan SAMİDA grubu, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde konser verdi.

Konserlerinde bozlak, barak, oyun havaları, zeybek, semah, deyiş formlarında türküleri söyleyen Feryal Öney ise Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne aldı. Müzikseverler konserlere büyük ilgi gösterirken, konser sonunda Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, sanatçılara çiçek takdiminde bulundu.