ÖĞRENCİLERDEN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER ANITINA ZİYARET

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü yaklaşırken, Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları öğrencileri 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde bulunan Şehitler Anıtı’nı ziyaret ederek, şehitler için dua etti.

Milli, manevi ve insani değerler ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven,insan haklarına saygılı ve devletine karşı görev ve sorumluluklarını bilen nesillerin yetiştirilmesi bilinciyle gerçekleştirilen ziyarette,  Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları öğrencilerine 15 Temmuz’da yaşanan olayların anlam ve önemi anlatıldı.

Ziyarette, minik öğrenciler 15 Temmuz şehitleri  için dua ederek, anıt önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.