ÖĞRENCİLER, CUMHURİYET’İN 100. YILI İÇİN KOŞTULAR

24 Ekim 2023

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Koşusu, Küçükçekmece Gölü’nde düzenlendi. Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonuyla gerçekleştirilen koşuda, 320 öğrenci dereceye girebilmek için ter döktü.

Koşuyu, Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Faysal Güler, İlçe Gençlik Spor Hizmetleri Müdürü Oktay Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Gözüdok da izledi.

Cumhuriyet Koşusu; küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler ve genç kızlar, genç erkekler olmak üzere 6 kategoride yapıldı. Koşuya katılan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinden 155 kız, 165 erkek öğrenci birincilik için kıyasıya yarıştı. Koşu sonunda dereceye girenlere ödülleri ilçe protokolü tarafından verildi.

Dereceye girenler:

Küçük Kızlar

1.       Linda Efsun Gökdemir Söğütlüçeşme Ortaokulu

2.       Elif Nalbant                    Melikşah Ortaokulu

3.       Şeyma Ahmet                Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Küçük Erkekler

1.       Aras Develi                        Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

2.       Çağan Öztürk                    Toki Avrupa Konutları Ortaokulu

3.       Ahmet El Abdülkadir        İkitelli Ortaokulu

Yıldız Kızlar

1.       Toprak Güneri                   Söğütlüçeşme Ortaokulu

2.       Hiranur Tay                        Söğütlüçeşme Ortaokulu