KADINLAR ‘8 MART’ ATÖLYELERİNDE HEM EĞLENDİ, HEM ÖĞRENDİ

08 Mart 2024

Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinliklerde kadınları bir araya getirdi.

Sefaköy Bilgi Evi'nde düzenlenen etkinlikte bir araya gelen 44 kadın; puzzle, dudak okuma, jenga kule gibi yarışmalara katılarak keyifli bir gün geçirdi.

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi ve Kemal Paşa Semt Konağı’nda gerçekleştirilen, resim, ritim ve drama atölyelerine de kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Duygu Özaydınlı: Belediyemiz bize gereken kıymeti veriyor

Etkinliğe katılan vatandaşlardan Duygu Özaydınlı, ‘’Küçükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarını takip ediyorum. Bugünkü etkinlik beni çalışan bir kadın ve bir anne olarak çok mutlu etti. Kadınlarımız çok kıymetli, belediyemiz de bizlere gereken önemi, kıymeti veriyor. Belediye’nin bütün etkinliklerini takip ediyorum ve elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum. Başta Belediye Başkanımız Kemal Çebi olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Sefaköy Bilgi Evi velilerinden Yazgül Sayılı, ‘’Yaklaşık 4 yıldır Sefaköy Bilgi Evi’nin etkinliklerinden faydalanıyorum. Biz burada aileden öte olduk. Böyle etkinlikler bizi deşarj ediyor, buraya samimiyetle geliyoruz ve çok samimi bir şekilde karşılanıyoruz. Çocuklarım Bilgi Evleri'nde eğitim görüyor bende halk oyunları ve enstrüman kurslarına katılıyorum. Belediyemiz tarafından verilen hizmetlerden çok memnunuz’’ diye konuştu.

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi, kadınlara özel hazırlanan hediyeleri takdim ederek tüm kadınların gününü kutladı.