2018 YILI AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

2018 YILI AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE MALZEME DESTEĞİ

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı tarafından, 2018 yılı içerisinde, ilçemizde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine muhtelif branşlarda malzeme desteği yapılacaktır. Malzeme desteğinden yararlanmak için kulüplerin başvuru şartları aşağıdaki gibidir. Malzeme talebinde bulunacak spor kulüplerinin en geç 14 Haziran 2018 tarihine kadar Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne belirtilen evraklarla birlikte başvuru yapmaları gerekmektedir.

1. Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol ve Müsabakaları lig usulü yapılan diğer branşlar için;

1. Malzeme desteği talebine dair dilekçe
  2. Güncel Kulüp Bilgi Formu
  3. 2017-2018 sezonunda hangi kategorilerde lige katılım sağlandığına dair Federasyon/Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yazısı

1. Karate, Taekwondo, Boks, Güreş ve diğer spor branşları için;

1. Malzeme desteği talebine dair dilekçe (Hangi branşlarda malzeme desteği talep edildiği belirtilmelidir.)
  2. Güncel Kulüp Bilgi Formu
  3. Malzeme desteği talep edilen her branş için en az beş sporcunun 2017 yılına ait lisans fotokopisi veya ilgili yılda lisanslı olduğuna dair belge (Küçükçekmece Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünden temin edilecektir.)