GENÇ RAKETLER BELLİ OLDU

24 Mayıs 2019

Küçükçekmece Belediyesi, Okul Olimpiyatları Tenis Turnuvasının kazananları belli oldu. Küçükçekmece’ nin genç raketleri ailelerini gururlandırdı.

Sabahattin Zaim Üniversitesi Kapalı Tenis Kortu’nda Küçükçekmece ilçesindeki İlkokul, Ortaokul ve Liseler arasında gerçekleşen müsabakalarda, 8 kategoride 60 sporcu yarıştı.

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında düzenlenen yarışlarda ter döken Küçükçekmeceli gençleri aileleri de yalnız bırakmadı. Başarı yakalamak için büyük mücadele veren genç tenisçiler performanslarıyla göz doldurdu. Müsabakalara katılan ailelerin heyecanı ise renkli görüntüler oluşturdu.

Dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalya ve kupaları verildi.

Yarışmanın Kazananları ise şunlar oldu:

Minik Kızlar

1. Reyyan Uçar (Halkalı Bilim Koleji)
  2. Elif Gül Çakır (Halkalı Bahçeşehir)
  3. Güneş Kalaycı (Halkalı Bahçeşehir)

Minik Erkekler

1. Ömer Toper (Bilfen)
  2. Taha Mert Turan(Etki Koleji)
  3. Ayaz Eren Tilkidoğu (Bilfen)

Küçük Kızlar

1. Fatma Begüm Uyar (Bilfen)
  2. Defne Karaman (Bilfen)