KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BANDOSU KURULUYOR

20 Ağustos 2020

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BANDOSU SINAV KATILIM ŞARTLARI

1. Bando 18 yaşını doldurmuş kadın ve erkeklerden oluşacaktır.
  2. Müzikal yetenek sınavı yapılacaktır kişinin ritim ve müzik algısı değerlendirilecektir.  sınavda başarılı olan kişiler bando takımında yer almaya hak kazanacaktır.
  3. Bando takımında yer almaya hak kazanan kişiler çalışmalara devamlılık gösterecektir. Çok önemli mazeretler dışında mazeret kabul edilmeyecektir kişi bando takımında yer alma hakkını kaybedecektir.
  4. Yetenek sınavı, başvuru yapan kişilerle randevu   sistemi üzerine gerçekleştirilecektir.
  5. Çalışmalar belediyenin belirlemiş gün saat ve mekanda gerçekleşecektir.
  6. Bandoda yer alacak kişiler gönüllülük esasıyla katılım göstereceklerdir.
  7. Bando takımında yer alacak enstrümanlar belediye tarafından sağlanacaktır. Bu enstrümanlar İskoç borusu, trampet, zil, davul, majör asasından oluşmaktadır. Bu entrümanlar üzerine eğitim alacak kişilerin hangi enstrümanı çalacağı Bando eğitmeni tarafından belirlenecektir.
  8. Bando, yapılan yetenek sınavında başarılı olan  en az 15 kişi sayısına ulaşınca çalışmalara başlayacaktır.
  9. Bando takımında yer alan kişiler belediyenin belirlemiş olduğu günlerde ve etkinliklerde yer alacaktır.