FUTBOL OKULLARI BAŞLIYOR

17 Ağustos 2020

Küçükçekmece Belediyesi Futbol Okulları 25 Ağustos’ta eğitime başlayacaktır.  6-14 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz olarak hayata geçecek Futbol Okulları’nda  dersler alanında uzman eğitmenler tarafından verilecektir. Kayıtları 18 Ağustos’ta başlayan ve devam eden Futbol Okulları’na başvuru için gerekli evraklar ise aşağıdaki gibidir:

1.       2 Adet Vesikalık Fotoğraf

2.       Kimlik Fotokopisi

3.       Başvuru Formu

Başvuru Formu belediye binasındaki spor kayıt masasından ve ilgili halı sahalardan temin edilebilir. Detaylı bilgi almak isteyenler 444 4 360/ 7996 numaralı telefonu arayabilir.

Halı Saha listesini görmek için buraya tıklayınız.