YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI 18 HAZİRAN'DA BAŞLIYOR

Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuğa spor yapma imkanı sunacak.

Okulların tatile girmesiyle birlikte çocukların ve gençlerin sporla vakit geçirmesi ve sokaktaki kötü alışkanlıklardan korunmaları amacıyla hizmet veren Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okullarının kayıtları başlıyor.

6-14 yaş arası çocukların ücretsiz faydalanabileceği okullarda 19 branşta(futbol, basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, badminton, tenis, karate, taekwondo, cimnastik, binicilik, aikido, güreş, judo, geleneksel okçuluk, atletizm, futsal, satranç ve bisiklet  ) uzman eğitmenler tarafından eğitim verilecek.

MÜRACAATLAR SPOR KAYIT MASASINA

Sporseverler, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı A kapısından spor masasına müracaat ederek, 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdan fotokopisi ve veli muvafakatnamesi ile başvurularını gerçekleştirebilirler. Yaz spor okullarına 444 4 360 (dahili 7996) nolu telefondan ayrıntılı bilgi alınabilir.