ÖZEL ATLETLERDEN KIYASIYA MÜCADELE

03 Mayıs 2019

Küçükçekmece Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen, 'Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri' Halkalı Etap Stadı’nda gerçekleştirildi.

AİLELERİ DE İZLEDİ

‘Engellilerde Atletizm Müsabakaları’na ilkokul, ortaokul ve liselerden toplamda 190 özel sporcu katıldı. Renkli görüntülere sahne olan yarışlarda sporcuları, aileleri de heyecan içerisinde izledi. Müsabakalar sonunda dereceye giren öğrencilere madalyaları; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı, İlçe Gençlik Spor Müdürü Göksun Öz, Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Mustafa Bilgili ve Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt tarafından verildi.