OKUL OLİMPİYATLARI MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

03 Ocak 2019

Küçükçekmece Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 2.Okul Olimpiyatları Masa Tenisi turnuvası Nasrettin Hoca Ortaokulu Spor Salonunda yapıldı.

İMKB VE  TED BİRİNCİ OLDU

Nasrettin Hoca Ortaokulu Spor Salonunda yapılan 2.Okul Olimpiyatları Masa Tenisi turnuvasına 62 takımdan toplamda 310 öğrenci katıldı. Heyecanlı anların yaşandığı müsabakalar sonunda Genç Kızlarda İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi, Genç Erkeklerde ise Özel TED Atakent Anadolu Lisesi birinci oldu.

Birbirinden çekişmeli geçen müsabakalar sonunda ödül töreni yapıldı. Ödül törenine Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Göksun Öz, beden eğitimi öğretmenleri ve sporcular katıldı. Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Kurt, müsabakalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Küçükçekmece Belediyesi olarak spora katkı sağlayan başta velilerimize, müsabakalara katılan sporcularımıza, emek veren beden eğitimi öğretmenlerine ve okul idarecilerine teşekkür ederiz” dedi. Masa tenis turnuvasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalya verildi.

TURNUVA SONUÇLARI

Küçük Kızlar