KÜÇÜKÇEKMECE’DEKİ OKULLAR LGS’YE HAZIR

10 Haziran 2020

Küçükçekmece Belediyesi, pandemi döneminde 20 Haziran Cumartesi günü uygulanacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde sınav yapılacak okullarda dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi. Dezenfekte edilen 121 okul sınava hazır hale getirildi.

Başkan Çebi: Tüm öğrencilerimize başarılar dilerim

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, pandemi sürecinde öğrencilerin LGS maratonuna online destek verdiklerini ifade ederek, “Küçükçekmece’deki okullarımız LGS için özel olarak dezenfekte edildi. Öğrencilerimiz iç rahatlığıyla gerekli kişisel önlemlerini alarak, sınava katılabilirler. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Ekipler iş başında

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı ( LGS ) öncesinde ilçedeki okul binalarının sınava hazırlanması çalışmalarına başlandı. Koronavirüs salgını döneminde yapılacak olan sınav öncesinde Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sınav yapılacak okulları dolaşarak öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınava girmeleri için sınıfları, ortak kullanım alanlarını, koridorlar ve lavaboları tek tek dezenfekte etti.

Küçükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, çevre ve halk sağlığını tehdit eden unsurlara karşı yaptığı tüm ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen ve Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılan ilaçları kullanıyor.