365 GÜNÜN EN TATLISI:DÜNYA ÇİKOLATA GÜNÜ

06 Temmuz 2019

Çikolata insana mutluluk veren, enerji veren vazgeçemeyeceğimiz bir lezzettir. Ve mutluluk paylaştıkça çoğalan bir başka lezzettir hayatımızda. 7 Temmuz Dünya Çikolata Günü’nde Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen atölyede Pasta Kursu Usta Öğreticisi Burcu Kama, Kadın Konukevi sakinleri için mutfağa girdi.

Küçükçekmece Belediyesi bünyesinde 24 Haziran 2019’da açılan Pasta Kursu bugüne kadar 681 kursiyeri mezun etti. Temel pastacılık eğitimi, geleneksel ve dünya tatlı mutfağından reçetelerin yer aldığı kursta kadın ve erkek öğrenciler becerilerini geliştirdi.

Kama’nın elleriyle hazırladığı çikolatalar, belediye personeli tarafından Kadın Konukevi’ne teslim edildi. Sevginin ve mutluluğun önemli simgelerinden olan çikolatalar, Kadın Konukevi sakinlerine ikram edilirken, kadınların ve çocukların mutluluğu yüzlerinden okundu. Geçmişin acı izlerini geride bırakan kadınlar, Küçükçekmece Belediyesi’nin tatlı sürprizi karşısında heyecan ve memnuniyetlerini dile getirdi.